• -15%
4PCS Folding Kitchen Chair Plastic...

4PCS Folding Kitchen Chair Plastic 80x45x40cm

Kitchen chair set

Color
  • Bright green
H4322PACK
Immediate shipment / Delivered within 1-3 days
€136.00 €160.00 -15%

 

The chair consists of a metal frame and wooden surfaces. It folds down to take up less space when not in use.

  • Material: Metal and plastic

To rakun.gr συνεργάζεται με εταιρείες courier και μεταφορική. Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση για τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Εξαίρεση αποτελούν τα βαριά και ογκώδη προϊόντα όπου η χρέωση για τα έξοδα αποστολής είναι 9€ (ανάλογα με τον όγκο και τον αριθμό δεμάτων) και ανεξαρτήτως το κόστος παραγγελίας, το υπολογισμό του κόστους μεταφοράς θα τον δείτε μόλις προσθέτουν τα προϊόντα στο καλάθι αγορών.

Οι αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας παραδίδονται μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης. Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων παραγγελιών (έπιπλα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου), απαιτείται εξόφληση με τραπεζική κατάθεση , πιστωτική κάρτα, χρεωστική ή paypal.

Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες είναι 4-7 εργάσιμες μέρες. Εξαιρούνται τα έπιπλα εσωτερικού/εξωτερικού χώρου των οποίων η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 20 εργάσιμες μέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις, για την αποστολή των προϊόντων στην περιοχή σας.

Όροι επιστροφών:

1. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

2. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή  το προϊόν πρέπει: α) Να μην έχει πλυθεί β) να έχει όλα τα ταμπελάκια του και γ) να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

3. Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν όπως  π.χ. η Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κ.λ.π. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους όρους επιστροφών στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών.

Product added to wishlist

We use cookies and similar technologies to provide the best experience on our website.